Kozmetika Eka's Space

Pedikura

Pedikura je nega nog in stopal. V pedikuro je vključeno namakanje nog v sproščujoči kopeli, odstranjevanje trde kože, nega nohtov na koncu pa še sproščujoča masaža stopal. Po potrebi seniramo tudi vraščene nohte in odstranjujemo kurja očesa in otiščance. Po končani pedikuri vam nohte lahko barvno ali francosko lakiramo, po želji pa vam jih lahko tudi podaljšamo z gelom. Pedikura je primerna za vse tako za moške kot za ženske. Ob redni negi stopal je korak lažji in neboleč.

ESTETSKA PEDIKURA

Pri estetski pedikuri se nohti na nogah postrižejo, oblikujejo, uredi se obnohtna kožica in odstrani trda koža s stopal. Na koncu se noge še osvežijo z losjonom in kožo stopal se nahrani s primerno kremo. Postopek se priporoča enkrat mesečno.

SPA PEDIKURA

Spa pedikura je primerna za vse, ki želijo imeti noge perfektno urejene in spočite. Poleg estetske pedikure se tukaj naredi še piling nog (do gležnjev), lahko se nohte polakira in na koncu se noge zmasira do kolen.

ZAHTEVNA PEDIKURA

Pri zahtevni pedikuri se nohti na nogah postrižejo, oblikujejo, uredi se obnohtna kožica in odstrani trda koža s stopal. Dodatno se senira vraščen noht, otiščanci, kurje oko, brušenje nohta in tako odpravimo bolečine, ki so prisotne zaradi vseh teh nevšečnosti. Na koncu se noge še osvežijo z losjonom in kožo stopal se nahrani s primerno kremo. Postopek se priporoča enkrat mesečno.

PEDIKURA DIABETIČNEGA STOPALA

Pri pedikuri diabetičnega stopala se nohti na nogah postrižejo, oblikujejo, uredi se obnohtna kožica in odstrani trda koža s stopal. Na koncu se noge še osvežijo z losjonom in kožo stopal se nahrani s primerno kremo. Postopek se priporoča enkrat mesečno. Pri diabetičnem stopalu ne delamo kopeli ampak uporabimo drugo stedstvo za mehčanje kože. Med samo pedikuro uporabljamo izdelke primerne za diabetično stopalo.

DELUXE SPROSTITVENA NEGA STOPAL

Pri deluxe sprostitveni negi stopal se nohti na nogah postrižejo, oblikujejo, uredi se obnohtna kožica in odstrani trda koža s stopal. Vključena je 30 min refleksna masaža stopal. Blagodejni učinki refleksne terapije stopal: • Vpliva na vitalne funkcije organizma, • Spodbudi prekrvavitev, • Pripomore k sprostitvi in krepitvi imunskega sistema, • Deluje protibolečinsko in protivnetno, • Blaži stres in izčrpanosti, • Pospešuje presnovo in razstrupljanje organizma, • Blaži posledice hormonskih sprememb, • Blaži posledice pojavov povezanih z zastojem prekrvavitve.