Kozmetika Eka's Space

LPG LIFT - POMLAJEVANJE OBRAZA

LPG LIFTMASAŽA OBRAZA - POMLAJEVANJE

LPG liftmasaža spodbuja stimulacijo fibroblastov, pospešeno nastajanje kolagena in elastina. LPG liftmasaža izboljša tonus, napetost in elastičnost kože.

Z LPG endermolab aparatom, vam brez kirurškega posega napravimo lifting oziroma mehansko telovadbo podkožnega veznega tkiva, rezultat lipomasaže je napeta, gladka in pomlajena koža. Vaša koža je po LPG liftmasaži pripravljena, da maksimalno izkoristi kozmetične preparate.

učinki LPG liftmasaže:

LPG liftmasaža je 100% naravna tehnika globinske obnove, pomladitve kože na obrazu, vratu in dekolteju, je naraven facelift učinek, LPG tehnologija združena z zdravniškim znanjem. Liftmasaža pomlajevanja obraza je primerna tudi za moške, ki želijo pomladitev, odpravo gubic in odpravo podbradka.


Skrivnost postopka LPG endermologie liftmasaže je, da globinsko delovanjespodbudi fibroblaste, da na naraven način pospešijo produkcijo kolagena, elastina. čvrsta in napeta koža se skriva v jedrih fibroblastov.

Številne klinične raziskave, opravljene po vsem svetu, so dokazale, da intenzivna LPG Liftmassage v kratkem času doseže odlične trajne rezultate.

Koža na obrazu sez leti prične tanjšati, ko izgubi svojo globino, se pričnejo kazati tudi vsi drugi znaki staranja - gube, gubice, povešene obrazne linije in razširjene pore. Liftmasaža je patentirana naravna tehnika, ki s spodbujanjem delovanja fibroblastov brez kirurških posegov pomladi kožo na obrazu.

LPG liftmasaža obraza povrne napetost povešene kože na čeljusti, poglobi postarano kožo in zgladi gube. Že po prvem postopku lipomasaže je opaziti razliko. LPG liftmasažo lahko izvajajp samo visoko usposobljeni, potrjeni specialisti liftmasaže na LPG aparatu.

Priporočeno število obiskov LPG liftmasaže za odpravo gubic:
12 - 15 tretmajev liftmasaže vsaka dva do tri dni ter 1 tretma liftmasaže na mesec za vzdrževanje doseženega.